Μπορείτε να ακυρώσετε τη σύμβαση οποιαδήποτε στιγμή εντός 14 ημερών από την παραλαβή του Προϊόντος και να λάβετε επιστροφή της τιμής που καταβλήθηκε εξαιρουμένου του κόστους αποστολής.
Πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά με αυτή την ακύρωση στέλνοντας ένα e-mail, στο οποίο θα απαντήσουμε, στέλνοντάς σας τα στοιχεία της διεύθυνσης στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα, με δική σας δαπάνη.
Σε περίπτωση άσκησης αυτού του δικαιώματος, θα σας ζητούσαμε να επιστρέψετε το προϊόν που δεν χρησιμοποιήθηκε, στην αρχική τους, άθικτη συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματά του (αν υπάρχουν). Τα προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή / φθαρμένα, βρώμικα ή χρησιμοποιημένα δεν θα αποδέχονται.
Αφού λάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα σας, θα εκδοθεί πίστωση και θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά με τις λεπτομέρειες του τραπεζικού σας λογαριασμού, στην οποία πρέπει να επιστραφεί η αγορά. Εάν αγοράσατε το προϊόν σε συνδυασμό με άλλο προϊόν (προϊόντα) ως μέρος ειδικής προσφοράς, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι όλα τα προϊόντα της συγκεκριμένης προσφοράς πρέπει να επιστραφούν ταυτόχρονα.
Η δέσμευσή μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητά σας on-line. Η δέσμευσή μας είναι να διασφαλίσουμε κάθε προσωπική πληροφορία που μας παρέχετε και να καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο όπως εσείς επιλέγετε.
ΔΕΝ πουλάμε, μοιράζουμε ή ενοικιάζουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές ή άλλες πληροφορίες των πελατών μας με διαφημιστές ή οποιονδήποτε άλλο.

Όλες οι παραγγελίες είναι αμετάβλητες, μη ακυρώσιμες, μη επιστρεφόμενες.

Οποιεσδήποτε εξαιρέσεις αλλαγής θα υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση