ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ανθοπωλείο μας εξυπηρετεί τις παραγγελίες που έχουν ως τόπο παράδοσης τους δήμους του Νομού Αττικής. Η παράδοση πραγματοποιείται με ιδιοκτητα μεταφορικά μεσα.

Η χρέωση των μεταφορικών ανεξαρτήτως δήμου είναι 5,00 €.

Για παραγγελίες ανω των 60 €, δεν υπάρχει χρεωση μεταφορικών.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 09:00- 22:00 Δευτέρα – Κυριακή.

Για να σταλεί αυθημερόν η παραγγελία σας, θα πρέπει η παραγγελία να έχει ολοκληρωθεί έως τις 17:00.

Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί μετα τις 17:00 αυθημερόν παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον έχει προηγηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία και επιβεβαίωση απο το κατάστημα μας ότι μπορεί η παραγγελία να παραδοθεί αυθημερόν.

Σε ημέρες γιορτών με μεγάλη ένταση εργασίας πχ Αγ. Βαλεντίνου-Γιορτή Μητέρα-Ημέρα Γυναίκας-Χριστούγεννα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνεται να ολοκληρώνετε την παραγγελία σας λίγες μέρες νωρίτερα.

Σε περιπτώσεις έκτακτων & απρόβλεπτων κυκλοφοριακών συνθηκών πχ ακραίων καιρικών φαινομένων η επιχείριση μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.

Για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη.

Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη και θέλετε να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που απουσιάζει ή σε περίπτωση που εκ παραδρομής μας έχουν δωθεί μη έγκυρα στοιχεία. Η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα και σας ενημερώνουμε μέσω email ή τηλεφωνικώς να την παραλάβετε απο το κατάστημα. Για να συμφωνηθεί εκ νέου παράδοση, απαιτείται πρώτα η επικοινωνία με το κατάστημα μας.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία, η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα, απο όπου μπορειτε να την παραλάβετε.